Para-lajmërim i Ftesës për Aplikim për Raundin e 11-të, të Skemës së Celulës së të Rinjëve, Programi i BE-së për bursa post-diplomike 2018

11 Janar, 2018

Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe Ministria e Integrimit Evropian, paralajmërojnë hapjen e konkursit për Raundin e 11-të, të aplikimit për Skemës e Celulës së të Rinjëve, programi i BE-së për bursa post-diplomike për Kosovë, program i cili aktualisht është duke u zbatuar nga British Council. Aplikimi do të jetë i hapur nga 15 Janar 2018 deri më 5 Shkurt 2018 dhe kandidatëve të suksesshëm do t’iu ofrohet mundësia të aplikojnë për Programe Master në univerzitete të shteteve anëtare të BEsë.

Shiko lajmin e plotë