PANAIRI KRYESOR DISCOVER AMERICA – PËR VERËN 2020 MBAHET MË 17 SHKURT NË SWISS DIAMOND – PRISHTINË

30 Janar, 2020

Studentë, ju do të keni në dispozicion MBI 79 KOMPANI ME MBI 300 OFERTA PUNE SEZONALE VERORE NE SHBA. Vendet janë të limituara, i pari që vije i pari shërbehet, dhe vendet rezervohen shumë para mbajtjes së panairit, AFATIN I FUNDIT PER TE REZERVUAR VENDIN NE PANAIRIN KRYESOR ESHTE 14 SHKURTI ORA 12.00 MESDITE, PRA EDHE 14 DITE! KUJDES VENDET MUND TE PLOTESOHEN EDHE ME HERET!

Pse duhet një student nga Kosova të jetë pjesë e Programit Work and Travel USA:

Mundësi e jashtëzakonshme për te përjetuar kulturën dhe jetën Amerikane

Mundësi e perfeksionimit të gjuhës angleze

Përvojë unike jetësore në vendet më të bukura në SHBA

Përvojë pune 3-4 mujore në kompani Amerikane

Hapje të perspektivës së punësimit në të ardhmen në kompani ndërkombëtare

Mundësi të hulumtimit dhe zgjedhjes së Internshipit në Kompanitë Amerikane

Krijimit të shoqërive me student nga mbare bota, pjesë e 150.000 studentëve nga mbarë bota

Mundësi përfitimi material, menaxhim vetanak i përfitimit dhe shpenzimeve

Çertifikatë nga CIEE mbi përfundimin e Programit Work and Travel

JU LUTEM E LEXONI ME KUJDES EMAILIN KENI MJAFTË INFORMACIONE ME RËNDËSI PËR JU.

NESE JENI ME SHOKE/SHOQE JU MUNDE TE PUNONI TEK PUNEDHENESI I NJETE, OSE NESE JENI VETE NE MEGJITHE ATE DO TE JU BEJM SE BASHKU ME STUDENT TJERE.

PARAKUALIFIKIMI ËSHTË FALAS.

PROCEDURAT NË VAZHDIM

Për te aplikuar mjafton të jeni student i rregulltë, të keni njohuri mesatare të gjuhës angleze si dhe të jeni në moshë prej 18- 22/23 ose për student të mjekësis max 24/25 vjetë. Numri i studentëve është i kufizuar, “i pari që vije i pari do të shërbehet” andaj i këshillojmë studentët e interesuar të vizitojnë zyret tona sa më parë për tu para-kualifikuar dhe informuar për çdo gjë nga stafi ynë profesional me të dhëna dhe udhëzime të nevojshme që ëndrra juaj për t’i kaluar pushimet verore dhe të keni një punë verore sezonale gjatë 2020 në SHBA të bëhet realitet. Studentat e parakualifikuar paraprakisht në Discover America do ti kenë në ofertat ne dispozicion, ‘I PARI QE VIJE I PARI ZGJEDHET” ju do të jeni në pozitë të zgjedhni simbas dëshirës pozitën dhe vendin në mesin e ofertave. Zakonishte vendet rezervohen shume me heret.

KLIKO NE VIDEOT ME POSHTE PER TI PARE PROCEDURAT E APLIKIMIT NE PROGRAM DHE TUTORIALIN SI TE HULUMTOHEN PUNET.

Në lidhje me “WAT US” dhe CIEE “WAT US” është program shkëmbimi i rregulluar nga qeveria amerikane, e cila administrohet nga sekcioni për çështje arsimore dhe kulturore të Departamentit të Shtetit Amerikan

Aplikimet për panairin e 17 Shkurtit kan filluar!

Bëhu pjesë e panairit më të madh në regjion!

Parakualifikimi për panairin që mbahet me 17 Shkurt, 2020 bëhet para datës së mbajtjes së panairit.

KLIKO NE VIDEOT ME POSHTE:

PËR TI PARË PROCEDURAT E APLIKIMIT NË PROGRAM KLIKOKETU 

PËR TA PARË TUTORIALIN SI TË HULUMTOHEN PUNET KLIKO KETU

Lista e kompanive ne Panairin Kryesor me 17 Shkurt:

Për çdo pakjartësi dhe sqarim shtesë ju lutem na kontaktoni përmes emailit, telefonit apo ejani personalisht ne zyret tona.

Website i Discover America http://www.discoveramerica-kosova.com dhe i CIEE: http://www.ciee.org/wat/

1 Forever Resorts Grand Canyon North Rim
2 Hampton Inn Page
3 Forever Resorts Grand Canyon North Rim
4 Delaware North at Sequoia National Park
5 Atlantic Sands Hotel
6 Royal Farms Rehoboth Store 226
7 The Breakers Hotel and Suites
8 Ben and Bill’s Chocolate Emporium
9 Linda Beans Maine Kitchen and Topside Tavern
10 Linda Beans- Port Clyde General Store and Restaurants
11 The Clam Shack
12 The Dip Net
13 Trenton Marketplace IGA
14 Linda Beans- Port Clyde General Store and Restaurants
15 Windward House Bed and Breakfast
16 Fenwick Inn
17 Harrison Group DoubleTree by Hilton
18 Harrison Group Harbor Watch Rest and Raw Bar
19 Harrison Group Holiday Inn Hotel and Suites 17th st
20 Harrison Group Oceanic Motel
21 Comfort Inn Gold Coast
22 Harrison Group 32 Palm Restaurant
23 Harrison Group DoubleTree by Hilton
24 Harrison Group DoubleTree by Hilton
25 Harrison Group Holiday Inn Oceanfront 67th Street
26 Harrison Group Oceanic Motel
27 Harrison Group Plim Plaza Hotel
28 Breezin’ Up Nantucket
29 Courtyard by Marriott Hyannis
30 Heritage House Hotel
31 Nantucket Yacht Club
32 Stop and Shop Supermarket at Dennis 461
33 Stop and Shop Supermarket at Edgartown 422
34 Stop and Shop Supermarket at Falmouth 425
35 Stop and Shop Supermarket at Harwich 475
36 Stop and Shop Supermarket at Marstons Mills 66
37 Stop and Shop Supermarket at Nantucket 2413
38 Stop and Shop Supermarket at Vineyard Haven 423
39 Island Slice Pizzeria
40 Magic Fashion Ko Koes
41 Audies Restaurant
42 Bluefin Bay Resort
43 Ely Sportswear Inc
44 Fair Hills Resort and Wildflower Golf Course
45 Lutsen Resort
46 Park Point Marina Inn
47 Bransons Best Great American Steak and Chicken House
48 320 Guest Ranch
49 The Billings Hotel
50 Meadow Lake Resort
51 Lupine Inn
52 Aramark Lake Tahoe at Zephyr Cove Resort
53 Aramark Lake Tahoe at Zephyr Cove Resort
54 Harts Turkey Farm Restaurant
55 Hay Creek Hotels- Eagle Mountain House
56 La Spiaggia Pizza and Ice Cream
57 Hay Creek Hotels- Eagle Mountain House
58 Buckalews Restaurant and Tavern
59 Pavilion Motor Lodge
60 Starbucks Java Plus Margate
61 Starbucks at 1061 Asbury Avenue
62 Ridin-Hy Ranch Resort
63 Duryeas Lobsters
64 Good Winds Seafood and Wine Bar Rodanthe
65 Kitty Hawk Kites Hatteras
66 Kitty Hawk Kites Rodanthe
67 The Inn at Corolla Light
68 Old Firehouse Winery
69 Salt Fork Lodge and Conference Center
70 Stop and Shop Supermarket at Newport 701
71 Ripleys Ent Aquarium Myrtle Beach
72 MBSeaside Prince Resort
73 Mountain Souvenirs
74 Jay Peak Resort
75 Vermont Tent Company
76 Basin Harbor Club
77 Harrison Group Surfbreak Oceanfront
78 Snow King Hotel