Orari ligjeratave dhe ushtrimeve në Universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan

10 Tetor, 2014

Sot është publikuar orari i ligjeratave dhe ushtrimeve për vitin e parë dhe të dytë për të gjitha fakultetet e Universitetet “Kadri Zeka” në Gjilan.

Ushtrimet fillojnë nga e hëna me datë 13-10-2014.

Orarin mund ta shikoni në listen fakulteteve, si më poshtë:
 

  • [link slug=”fakulteti-i-edukimit”]
  • [link slug=”fakulteti-juridik”]
  • [link slug=”fakulteti-ekonomik”]
  • [link slug=”fakulteti-i-shkencave-kompjuterike”]