NJOFTIM – Të hënën, më 28.03.2016, nuk do të punohet

25 Mars, 2016

Njoftohen të gjithë studentët, stafi akademik dhe stafi administrativ i Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan, se në bazë të Ligjit nr. 03/L-064, për Festat zyrtare në Republikën e Kosovës, nuk do të punohet ditën e hë, më 28 Mars 2016, për shkak të Festës së Pashkëve Katolik.