Njoftim rreth mbajtjes së provimit nga lënda: Menaxhimi Strategjik

9 Shtator, 2017

Njoftohen studentit e vitit të tretë të programit Menaxhment dhe Informatikë se me kerkesë të studentëve provimi nga lënda “Menaxhimi Strategjik” shtyhet dhe i njejti do të mbahet më datë 14.09.2017 me fillim në ora 15:00.