Njoftim rreth mbajtes së provimit në lëndën e Informatikës

9 Shtator, 2017

Me kerkese te studenteve te Fakultetit Ekonomik dhe ne koordinim me ProDekanin data e mbajtjes se provimit ne Informatike eshte shtyre per dt.13.09.2017 Ora 13:00