Njoftim për vazhdimin e afatit për regjistrimin e lëndëve të semestrit dimëror në nivelin bachelor dhe master

18 Janar, 2022

Njoftohen studentët e niveleve të studimeve Bachelor dhe Master se mund të bëjnë regjistrimin e lëndëve të semestrit dimëror, për vitin akademik 2021/2022 më datë 19.01.2022 deri ora 23:59.

Suksese të gjithë studentëve!