Njoftim per ushtrimet ne Mikroekonomi

11 Nëntor, 2019

Njoftohen studentet e vitit te pare, ne dy drejtimet, se me lejen e Dakanit nuk do te mbahen ushtrimet nga lenda Mikroekonomise, te parapara per diten e marte dhe e merkure.

Ushtrimet do te zevendesohen javen e ardhshme. Per diten dhe oret e zevendesimit, studentet do te njoftohen me kohe.

Faleminderit ne mirekuptim!

Ass. Nexhat Shkodra