Njoftim për studentët që nuk janë fotografur për ID-kartelë

30 Nëntor, 2014

Njoftohen të gjithë studentët e vitit të parë të Universitetit “Kadri Zeka” si dhe ata të cilët janë transferuar nga Universiteti “Hasan Prishtina” në Universitetin “Kadri Zeka” se afati i fundit për fotografim për ID-kartelë është data 10 shkurt 2015.

Pas kësaj date, studentët që nuk fotografohen, humbin të drejtën e vazhdimit të studentëve.

Për më shumë shiko njoftimin më poshtë: