Njoftim për studentët që nuk janë fotografur për ID-kartelë

3 Shkurt, 2015

Noftohen të gjtihë studentët e vitit të parë të Universitetit “Kadri Zeka” si dhe ata të cilët janë transferuar nga Universiteti “Hasan Prishtina” në Universitetin “Kadri Zeka” se afati i fundit për fotografim për ID-kartelë është data: 10 shkurt 2015.

Pas kësaj date, ata që nuk fotografohen, do ta humbin të drejtën e vazhdimit të studimeve.