Njoftim për studentet e interesuar per transferim nga Universitetet tjera ne Fakultetet e Universitetit “Kadri Zeka”

13 Shkurt, 2020

Njoftohen të gjithë studentët e interesuar se kërkesat për transferim nga Universitetet tjera në Fakultetet e Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan, për semestrin veror, mund t`i parashtrojnë nga data 13.02.2020 deri më 18.02.2020.

Mënyra e aplikimit për transfer në UKZ është kjo:

  • Kliko në linkun Aplikimi per transfer ne UKZ
  • Plotësoni fushat e kërkuara në aplikacion
  • Printojeni kërkesen tuaj dhe dorezojeni në sherbimin e studentëve në Universitet

Njoftim për studentet e interesuar per transferim nga Universitetet tjera ne Fakultetet e Universitetit “Kadri Zeka”

Shkarko