Njoftim per shtyrje te kohes se mbajtjes se ligjeratave ne lenden Biznesi Elektronik

1 Tetor, 2018

Ligjeratat ne lenden “Biznesi elektronik”, viti i dyte, semestri i trete ne departamentet MNXH dhe MKT te parapar te mbahen ne ora 12:00 shtyhen per ora 14:00 gjer 15:30 e njejta kohe per te dy departamentet.

 

Prof. Ragmi Mustafa