Njoftim për shënimin e 4-vjetorit të Universitetit “Kadri Zeka”

7 Mars, 2017

UNIVERSITETI “KADRI ZEKA” UNIVERSITY

Zija Shemsiu pn., 60000, Gjilan, Republika e Kosovës

uni-gjilan.net    tel: 0280390112

________________________________________________________________________

 

NJOFTIM

 

 

I nderuar staf akademik dhe administrativ, të dashur studentë,  ju njoftojmë se Universiteti “Kadri Zeka” në Gjilan feston  4-vjetorin e themelimit.

Ky solemnitet do të mbahet më datë 10.03.2017 (e Premte),  ora 12.00, në sallën A34, në mjediset e Universitetit.

 

 

Urime dhe suksese!