Njoftim për regjistrimin e semestrit, vendosjen e notave dhe regjistrimin e lëndëve në nivelin bachelor dhe master

10 Mars, 2021

Njoftohen studentët e niveleve të studimeve Bachelor dhe Master se afati për regjistrim të semestrit, vendosjen e notave dhe regjistrimin e lëndëve në SMU  për vitin akademik 2020/2021 do të jetë i hapur nga data 10.03.2021 deri më datë 15.03.2021 ora 23:59.

 

Suksese të gjithë studentëve!