Njoftim për regjistrimin e semestrit në vitin akademik 2017/2018

5 Dhjetor, 2017

Njoftohen të gjithë studentët e Universitetit “Kadri Zeka” se afati i fundit për regjistrimin e semestrit për vitin e dytë, tretë dhe të katërt, në vitin akademik 2017/2018 është deri te mërkuren më datë 06.12.2017.

Pas këtij afati nuk do të ketë mundësi të regjistrohet semestri.