Njoftim për regjistrimin e lëndëve të semestrit veror

22 Mars, 2020

Të dashur student,

Kërkojmë nga ju që të përfundoni regjistrimin e lëndeve të semestrit veror (II, IV, VI ose VIII).

Lëndët duhet ti regjistroni në SMU ose duke klikuar këtu. Duhet ti regjistroni të gjitha lëndet obligative dhe zgjedhore dhe të klikoni butonin Perfundo.

Regjistrimi i lendeve duhet te behet per te lehtesuar mbarvajtje e mesimit virtual.

Në rast se keni problem dhe nuk ju paraqiten lëndet për ti regjistruar, shkruani në emailin: [email protected].

Ju dëshirojme shëndet dhe suksese në ligjerata!