Njoftim për regjistrimin e lëndëve të semestrit veror në nivelin bachelor dhe master në vitin akademik 2021/2022

2 Mars, 2022

Njoftohen studentët e niveleve të studimit Bachelor dhe Master se afati për regjistrimin e lëndëve të semestrit veror, për vitin akademik 2021/2022 do të jetë i hapur nga data 02.03.2022 deri më datë 14.03.2022 ora 23:59.

Suksese të gjithë studentëve!