Njoftim për regjistrimin e lëndëve të semestrit dimëror në nivelin bachelor për vitin akademik 2023/2024

18 Tetor, 2023

Njoftohen studentët e Fakultetit të Edukimit, Juridik, Ekonomik, Shkenca Aplikative dhe Shkenca Kompjuterike të Universitetit Publik “Kadri Zeka”, niveli i studimit Bachelor  se afati për regjistrimin e lëndëve të  semestrit dimëror, për vitin akademik 2023/2024 do të jetë i hapur nga data 18.10.2023 deri më datë 27.10.2023.

 

 

Suksese të gjithë studentëve!