Njoftim për regjistrimin e lëndëve në nivelin bachelor – Fakulteti Juridik

24 Gusht, 2021

Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik se është bërë rihapja e Afatit për regjistrimin e lëndëve për vitin akademik 2020/21. Regjistrimi i lëndëve mund të bëhet me dt. 24.08.2021 dhe 25.08.2021 ora 23:59.

Suksese të gjithë studentëve!