Njoftim për regjistrimin e lëndëve dhe regjistrimin e semestrit dimëror në nivelin bachelor dhe master për vitin akademik 2022/2023

12 Dhjetor, 2022

Njoftohen studentët e Universitetit Publik “Kadri Zeka”, niveli i studimit Bachelor dhe Master se afati për regjistrimin e lëndëve dhe regjistrimin e semestrit dimëror, për vitin akademik 2022/2023 do të jetë i hapur nga data 12.12.2022 deri më datë 13.12.2022.

Suksese të gjithë studentëve!