Njoftim për regjistrim të studentëve të cilët janë pranuar në vitin e parë të studimeve për vitin akademik 2015-2016

28 Shtator, 2015

Njoftohen studentët e Universitetit të Gjilanit “Kadri Zeka” të cilët janë pranuar në vitin e parë të studimeve themelore – bachelor për vitin akademik 2015-2016 në afatin e e qershorit dhe të shtatorit, se regjistrimi  i studentëve do të bëhet nga data 28-09-2015 deri më 03-10-2015, në mënyrë që procesi mësimor të fillojë mbarë.