Njoftim per regjistrim dhe fotografim per studentet e pranuar ne programin Master-Qeverisja Lokale dhe Shoqeria Demokratike dhe programi E-Qeverisja

16 Nëntor, 2017

Studentet e pranuar ne programin Master-Qeverisja Lokale dhe Shoqeria Demokratike  dhe programi E-Qeverisja duhet te paraqiten per regjistrim dhe fotografim per ID-kartele te premten me date 17.11.2017 prej ores 09:00-12:00 dhe 13:00-15:00.

Studentet duhet ta bejene pagesen e semestrit te pare te cilen duhet ta dorezojne te zyrtari per master ne Universitetin “Kadri Zeka”. Fletepagesen mund ta shkarkoni Ketu

Per fotografim duhet te paraqiteni ne zyren e IT. Me vete duhet te keni leternjoftimin.

Kerkojme qe ti respektoni oraret!