Njoftim për praktikë /punë në Bankën për Biznes

25 Tetor, 2019

Ju njoftojmë se në bazë të kontakteve dhe marrëveshjeve që kemi me Institucionet  Biznesore ,Banka për Biznes ka hapur programin për bankierët e rinjë , të gjithë studentët që deshirojnë tju bashkohen programit, të bashkangjitur gjeni fletushkën lidhur me programin e Bankierëve të rinjë në Bankën për Biznes, e cila fletushkë mund tju shërbejë si udhëzim për aplikim në këtë program.

Për cdo paqartësi ju lutem kontaktoni:

Ass.PHDC.Lulzim Rashiti Kordinator në ralacionin me bizneset , Univesiteti “Kadri Zeka” Gjilan.

[email protected]

BPB Juniors

Shkarko