NJOFTIM PËR PRAKTIKË NË BKT DEGA NË GJILAN

23 Maj, 2023

 

Ju lutem gjeni bashkangjitur konkursin për pozitën Praktikantë/ Mikëpritës në Degën Gjilan në BKT Kosovë.

Studentët të cilët mund t’i përshtaten profilit që BKT kërkon, mund të aplikojnë përmes emailit: [email protected] dhe CV -të rreth konkursit  mund të i dërgoni tek Koordinatori për biznese dhe praktika Dr.Sc.Lulzim Rashiti, ne e-mailin: [email protected]

Për më shumë shih dokumentin e bashkangjitur: Praktikantë Mikëpritës – Dega Gjilan