Njoftim për ndryshim të orës së mbajtjes së provimeve

20 Shtator, 2018

Njoftohen studentët dhe mësimdhënësit se për shkak të mbajtjes së provimit pranues, ora e mbajtjes së provimeve për datën 21.09.2018 do të pësojë ndryshimet si vijon:

  • provimet e vitit të parë mbahen në ora 14:00
  • provimet e vitit të dytë mbahen në ora 15:30
  • provimet e vitit të tretë mbahen në ora 17:00

 

Dt. 20.09.2018                                                                                    Dekanati i Fakultetit Ekonomik