Njoftim për mbajtjen e ligjeratës me temën: Statusi i Kosovës në këndvështrimin e së drejtës ndërkombëtare

16 Dhjetor, 2021

Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik se me datë: 28.12.2021, duke filluar nga ora 10:00, në amfiteatrin e universitetit (kati i parë) do të mbahet ligjëratë me temën: Statusi i Kosovës në këndvështrimin e së drejtës ndërkombëtare. Ligjërata u dedikohet: studentëve të vitit të tretë (Programi Bachelor) si dhe studentëve nga Programi Master: Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike.

Njoftim-Ligjerate nga z. Vebi Kosumi

Shkarko