Njoftim per kohen e mbajtjes se provimeve ne programin e-qeverisja

26 Shtator, 2019
Ju njoftojme qe provimet e Afatit te shtatorit ne Programin E-Qeverisja te parapara me 26.09.2019 per Lendet Shteti dhe Qeverisja dhe Etika profesionale ne E-Qeverisja shtyhen per daten 30.09.2019. Orari kohor dhe logjistik mbetet i njejte.
Me shume respekt
Profesori i lendeve,
Urtak Hamiti.

Shkarko