Njoftim për fotografim të studentëve të transeferuar në Universitetin “Kadri Zeka”

16 Dhjetor, 2015

Njoftojmë studentët e transeferuar ne Universitetin e Gjilanit “Kadri Zeka”, Fakulteti Juridik, të paraqiten për fotografim për ID Kartelë të enjten me  dt. 17/12/2015.

Studentët me vete duhet të kenë letërnfojtimin, fletëpagesën dhe indeksin ose ID-kartelën e mëparshme.

Nëse jeni me ID kartelë duhet ta keni edhe vërtetimin e studentit.

Linku nga ku mund të shkarkoni fletëpagesën është http://91.187.98.39/fletepagesatonline.aspx