Njoftim për fotografim për ID kartelë për studentët e pranuar në UKZ në vitin akademik 2017/2018 – Fakulteti Juridik

18 Tetor, 2017

Njoftojmë studentët e pranuar në Universitetin “Kadri Zeka”, në vitin akademik 2017/2018 në Fakultetin Juridik se fotografimi për ID-kartelë do të bëhet si vijon:

  • – Më 19-10-2017, nga ora 10:00-11:30 & 13:00-15:00 dhe
  • – Më 20-10-2017, nga ora 10:00-11:30 & 13:00-15:00

Studentët duhet të jenë të regjistruar dhe me vete duhet të kenë letërnjoftimin.

Fotografimi bëhet në Zyren e IT-së.