Njoftim për fotografim për ID kartelë për studentët e pranuar në UKZ në vitin akademik 2017/2018

23 Tetor, 2017

Njoftojmë studentët e pranuar në Universitetin “Kadri Zeka”, në vitin akademik 2017/2018 në UKZ se fotografimi për ID-kartelë do të bëhet si vijon:

  • Fakulteti i Edukimit, më 24-10-2017, nga ora 10:00-11:30 & 13:00-15:00
  • Fakulteti i Shkencave Kompjuterike, më 24-10-2017, nga ora 10:00-11:30 & 13:00-15:00
  • Fakulteti Ekonomik, më 25-10-2017, nga ora 10:00-11:30 & 13:00-15:00
  • Fakulteti Juridik, më 26-10-2017, nga ora 10:00-11:30 & 13:00-15:00

Studentët duhet të jenë të regjistruar dhe me vete duhet të kenë letërnjoftimin.

Fotografimi bëhet në Zyren e IT-së.