Njoftim për fotografim për ID kartelë për studentët e pranuar në UKZ në vitin akademik 2016/2017

4 Dhjetor, 2016

Njoftojmë studentët e pranuar në Universitetin “Kadri Zeka”, në vitin akademik 2016/2017 në Fakultetin Ekonomik se fotografimi për ID-kartelë do të bëhet si vijon:

  • Programi Banka, financa dhe kontabilitet- Më 05-12-2016 dhe 06-12-2016 , nga ora 10:00-12:00 & 13:00-15:00
  • Programi Menaxhment- Më 07-12-2016 dhe 08-12-2016 , nga ora 10:00-12:00 & 13:00-15:00
  • Programi Marketing- Më 09-12-2016 nga ora 10:00-12:00 & 13:00-15:00

Studentët duhet të jenë të regjistruar dhe me vete duhet të kenë letërnjoftimin.

Fotografimi behet ne Zyren e IT-së.