Njoftim për fotografim për ID kartelë për studentët e nivelit Bachelor të pranuar në vitin akademik 2019/2020

8 Tetor, 2019

Njoftojmë studentët e pranuar në Universitetin “Kadri Zeka”, në vitin akademik 2019/2020, te cilet per ndonje arsye nuk jane paraqitur ne afatin ne caktuar per fotografim, se kete proces mund ta kryejne neser me daten 09.10.2019 prej ores 10:00 – 15:00

Studentët të cilët nuk e respektojnë këtë orar humbin të drejten e studimit për vitin akademik 2019/2020.

Studentët e pranuar Lugina e Presheves duhet të paguajnë semestrin e parë dhe me vete duhet të kenë fletëpagesën të cilën mund ta shkarkoni këtu

Studentët me vete duhet të kenë vetëm letërnjoftimin.

Fotografimi bëhet në Zyren e TI-së.