Njoftim për ditët e pushimit

21 Dhjetor, 2018

Të nderuar staf akademik dhe administrativ, studentë të Universitetit Publik “Kadri Zeka” në Gjilan. Mbështetur në Kalendarin e Festave Zyrtare për vitin 2018 dhe 2019, ju njoftojmë se për nderë te festave në vijim, në Universitetin “Kadri Zeka” Gjilan, do të jenë ditë pushimi:

 

E martë, 25 dhjetor 2018-Krishtlindjet Katolike,

E martë, 01 janar 2019- Viti i Ri,

E mërkure, 02 janar 2019- Viti i Ri,

E hënë, 07 janar 2019- Krishtlindjet Ortodokse.

 

Urime dhe Gëzuar!