Njoftim për ditë pushimi

22 Dhjetor, 2017

Të nderuar staf akademik dhe administrativ, të dashur studentë të Universitetit Publik “Kadri Zeka” në Gjilan, ju njoftojmë se me rastin e festave të fund vitit 2017 dhe fillim vitit 2018, ditët në vijim do të jenë ditë pushimi:

Të hënën, më 25.12.2017, nuk do të punohet, Krishtlindjet Katolike.

Të hënën dhe të martën, më 01-02.01.2018, nuk do të punohet, Viti i Ri.

Të hënën 08.01.2018, nuk do të punohet, Krishtlindjet Ortodokse

 

 Gëzuar Festat!  

 

 

                                              

Me respekt,

Zyra për Informim e UKZ-së

Njoftim-Shqip

Shkarko

Shkarko