Njoftim për ditë pushimi

10 Prill, 2020
Të nderuar staf akademik dhe administrativ, studentë të Universitetit Publik “Kadri Zeka” Gjilan, mbështetur në Kalendarin e Festave Zyrtare për vitin 2020, ju njoftojmë se për nder të festave:-Pashkët Katolike dhe Pashkët Ordotokse, ditë pushimi do të jetë:
E hënë, 13 prill- Pashkët Katolike
E hënë, 20 prill – Pashkët Ortodokse
Urime!

Urime!