Njoftim për ditë pushimi

6 Prill, 2020

Të nderuar staf akademik dhe administrativ, studentë të Universitetit Publik “Kadri Zeka” Gjilan, mbështetur në Kalendarin e Festave Zyrtare për vitin 2020, ju njoftojmë se për nder të festës së 9 prillit-Dita e Kushtetutës së Republikës së Kosovës, ditë pushimi do të jetë:

E enjte, 9 prill-Dita e Kushtetutës së Republikës së Kosovës.

Urime!