Njoftim për ditë pushimi

23 Dhjetor, 2019

Mbështetur në Kalendarin e Festave Zyrtare të Republikës së Kosovës, ju njoftojmë se me rastin e festave të fundvitit, në Universitetin “Kadri Zeka” Gjilan, do të jenë ditë pushimi:

E mërkurë 25 dhjetor 2019, Krishtlindjet Katolike

E mërkurë 01 janar 2020, Viti i Ri

E enjte 02 janar 2020, Viti i Ri si dhe

E martë 07 janar 2020, Krishtlindjet Ortodokse

Urime dhe Gëzuar!