Njoftim për datën e mbajtjes së provimit në lëndën Ekonomia e Kosoves dhe BE

24 Janar, 2022

Njoftohen studentet se provimi Ekonomia e Kosoves dhe BE te prof. Lutfi Zharku mbahet te marten (25 janar 2022) prej ores 12:00.