Njoftim – Paraqitja e provimit të diplomes – Afati i Nëntorit 2016

25 Nëntor, 2016

Njoftohen studentët e Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Gjilanit “Kadri Zeka”, se  nga data 25.11.2016 deri më 29.11.2016 do të jetë i hapur SEMS-i në për paraqitjen e provimit të diplomës për afatin e Nëntorit.

Organizimi dhe caktimi i datave të mbrojtjeve publike të punimeve të diplomes, bëhet sipas marrëveshjes së mentorit/komisionit dhe kandidatit.