Njoftim – Paraqitja e provimeve – Afati i Qershorit 2016

2 Qershor, 2016

Njoftohen studentët e Universitetit të Gjilanit “Kadri Zeka”, se  nga data 02.06.2016 deri më 07.06.2016 do të jetë i hapur SEMS-i në mënyrë që studentët të mund të paraqesin provimet për Afatin e Qershorit.

Studentët të cilët nuk i kanë të regjistruar semestrat për vitin akademik 2015/2016, nuk mund të bëjnë paraqitjen e provimeve.

  • Studentët që për herë të parë paraqesin provimet e semstrit të dytë, të katërtë dhe të gjashtë duhet që së pari ti regjistrojnë lëndët e këtyre semstrave.

Studentët të cilët përrdorin SEMS-in për herë të parë, për t’u njoftuar me mënyrën e regjistrimit dhe paraqitjes së provimeve mund të shikojnë manualin nga linku: Manuali per paraqitje e provimeve