Njoftim nga Prof. Refik Kryeziu

31 Janar, 2022

Njoftohen studentët e nivelit Master se provimi në lëndën: Menaxhimi Publik dhe Administrimi shtyhet për një ditë. Pra, provimi mbahet të mërkurën me dt. 02.02.2022, në ora  16.00.