Njoftim nga Prof. Fejzulla Berisha

21 Nëntor, 2023
Njoftohen  studentët e vitit të II-të Fakultetit të Drejtësisë të UKZ-së Gjilan,se kollokviumi i parë  në lëndët:E drejtë kushtetuese dhe Qeverisja lokale do të mbahët me datë 7 Dhjetor 2023, ora:10, përkatësisht ora 12.
Suksese studentëve meritor të F.Drejtësisë-UKZ-Gjilan.
Prof.Dr.Fejzulla BERISHA