Njoftim nga Prof. Fejzulla Berisha

26 Dhjetor, 2022
Njoftohen studentët  e studimeve  pasdiplomike-master:E Qeverisja se me datë 30.12.2022,ora 17.30,do të bëhët mbajtja e leksioneve, lënda:Shteti dhe qeverisja!
Me shumë respekt,Prof.Asoc.Dr.Fejzulla BERISHA