Njoftim nga Prof. Fejzulla Berisha

11 Nëntor, 2021
Lajmrohën studentët e vitit të parë të  Fakultetit Juridik të UKZ-Gjilan,se nesër ditë e premte,datë 12 Nëntor 2021,duke filluar në ora 14,do të mbahën ligjeratat në lëndën:Teoria  dhe Praktika Parlamentare.
Ligjeratat janë zëvendësim për muajin Tetor 2021.
Pedagogu i lëndës:
Prof.Asoc.Dr.Fejzulla BERISHA