Njoftim nga Prof. Fejzulla Berisha

10 Nëntor, 2021

Lajmrohën studentët e vitit të parë të  Fakultetit Juridik të UKZ-Gjilan,se nesër ditë e enjte,datë 11 Nëntor 2021 ora 12,do të mbahët privimi në lëndën: Teoria  dhe Praktika Parlamentare.