Njoftim – nga prof. Fejzulla Berisha

2 Dhjetor, 2017
Njoftohen studentet e vitit te pare te F.Juridik,cilet i degjojne leksionet-ligjeratat ne lenden:Hyrje ne te drejten/Fillet e se drejtes,se te njejtat tash e tutje,do te mbahen diten e marte nga ora 9-11.45,grupi i pare dhe 12-14-45,grupi i dyte.
  1. Prof.Asoc.Dr.Fejzulla Berisha