Njoftim nga Prof.Asoc.Dr. Fejzulla Berisha

28 Tetor, 2020
Lajmrohën studentët e vitit të parë të Fakultetit Juridik të UKZ-Gjilan,të cilët ditën e hënë kan ligjerata në lëndën :Teoria dhe Praktika Parlamentare, se ligjeratat do të mbahën  çdo të hënë sipas orarit të publikuar,ndersa ligjeratat e humbura do të zevëndësohen nesër  me datë 29 dhe pasnesër me datë 30 Tetor 2020.Ligjeratat do të mbahën sipas këtij orari:
Gr.1 11:30-12:30 A02 (L) Gr.2 12:45-13:45 A02 (L) Gr.3 14:00-15:00 A02 (L)
Me respekt Prof.Dr.Fejzulla BERISHA