Njoftim nga Prof. Arben Mustafa

26 Qershor, 2020

Njoftohen studentet  e vitit të parë  të Fakultetit Ekonomik  në lëndën Hyrje në Mikroekonomi te profesori Arben Mustafa, se provimi mbahet të shtunën me datën 27.06.2020 (Departamamentet: Banka Financa dhe Kontabilitet; Marketing), duke filluar nga ora 10:00.