Njoftim nga lëndët: Financa dhe Menaxhimi i biznesit ndërkombëtar

5 Nëntor, 2022

Njoftohen studentët se provimet nga lëndët: Financa dhe Menaxhimi i biznesit ndërkombëtar mbahen ditën e hëne, 07.11.2022, nga ora 14:00!

Me respekt,
Lutfi Zharku