Njoftim nga Dekanati i Fakultetit Ekonomik

23 Qershor, 2020

Me rastin e fillimit të procesit të akreditimit të programeve, konform vendimit të KSHC-së dhe Agjencisë së Kosovës për Akreditim (AKA), në Universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan,  Dekanati i Fakultetit Ekonomik  vendosi që provimet të cilët janë paraparë të mbahen më datën 29.06.2020, të shtyhet ora e mbajtjes së provimeve .

 

Njoftim

Shkarko